PROTIMIKROBNI ROKOVNIK A5 Z MEHKIMI PLATNICAMI IN KOMPLET PISALA X3

PROTIMIKROBNI ROKOVNIK A5 Z MEHKIMI PLATNICAMI IN KOMPLET PISALA X3

Ta rokovnik iz mehke vezave in naše ikonično pisalo X3 sta obdelana z Biomasterjem, protimikrobnim sredstvom, ki zagotavlja drugo obrambo pred škodljivimi bakterijami. To je V izdelku, ne NA izdelku, kar vam bo dalo trajno zaščito. Ta izdelek je bil testiran v skladu s standardom ISO 22196 za protimikrobno učinkovitost in je 100% varen in neškodljiv za uporabnike. Biomaster ne vpliva na možnost recikliranja izdelka. Izdelek vključuje tudi Verimaster, edinstven sledilnik, ki je vgrajen v material, da dokaže, da je izdelek obdelan z Biomasterjem, za razliko od mnogih izdelkov na trgu, ki trdijo, da so protimikrobne, ponarejene.

Mehka vezava PU vsebuje 72 listov/144 strani 70 g/m2 podloženih strani krem barve. Peresnik vsebuje ca. 1200 m dolžine pisanja in nemško polnilo Dokumental® z modrim črnilom s TC-kroglico za izjemno gladko pisanje. Pakirano v luksuzni darilni škatli.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk ali lasersko graviranje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Polyurethaan, Acrylonitril Butadieen Styrene (ABS)

Šifra: P774.15

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 6,39 EUR
Cena z DDV: 7,80 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
21 x 14 x 1.1 cm Bela
ROM: 3488
6,39 EUR

Oznake zaloge pomenijo naslednje dobavne roke:

ROM 3-5 delovnih dni

Osvežitev zalog: 8.2.2023

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

641 , 16232 , 7551