Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Power bank s tiskom | Akcija

Power Bank ali Mobilna baterija s tiskom | Akcija | podarite vašim partnerjem energijo:

Dandanes je biti povezan v mnogih primerih vitalnega pomena. Mobilne baterije ali Power banki nam omogočajo da nosimo s sabo vedno dovolj energije, da nas prazna baterija naše mobilne naprave ne more presenetiti. Če dodate na Power Bank še vaš logotip ali reklamno sporočilo, pa se bo vaš kupec ali poslovni partner spomnil na vas v najbolj kočljivem trenutku.

Naša akcija zajema minimalno količino 100 mobilnih baterijtisk na mobilne baterije v eni barvi, maximalnih dimenzij 15 x 65 mm. V ceno je zajet enobarven tisk, na eni poziciji, po bateriji. 

Cene v spodnji razpredelnici vsebujejo mobilne baterije, tisk na mobilne baterije, pripravo za tisk in osnovno grafično oblikovanje. Cena ne vsebuje kompleksnega grafičnega oblikovanja (izdelave logotipov, risanje logotipov, skeniranja...). Na zahtevo kupca, power banke potiskamo tudi v večbarvni tehniki (do 4 barve). Cena za dodaten dotisk se obračuna po ceniku! Cene so formirane za plačilo po predračunu!

Opis artikla: 2200 mAh eksterna baterija za pametne telefone v aluminjastem ohišju. Izhodni tok DC5V/1A. Vključuje USB kabel s microUSB konektorjem. Vsak power bank je pakiran v srebrni darilni škatlici. Barve ohišja so: črna, turkizno modra, kraljevo modra, rdeča, titan, mat srebrna in champagne.

Akcija velja za določeno količino Power Bank-ov iz zaloge ter do njihove razprodaje. Pred naročilom preverite zalogo! Če vam ponujen Power Bank ne odgovarja, preverite našo ponudba Power Bank-ov tukaj.

CENIK POTISKANI POWER BANK AKCIJA
KOLIČINA 100+ 200+ 500+ 1000+ 2000+

POWER BANK + TISK

4,89 EUR 4,59 EUR 4,40 EUR 4,25 EUR 4,10 EUR

Cene so informativne in služijo oceni stroška izdelave. Na vaše povpraševanje bomo izdelali konkretno ponudbo, ki je merodajna in zavezujoča za nas. Cene v informativnem ceniku ne vsebujejo 22% DDV-ja in morebitnega grafičnega oblikovanja.

Pošlji povpraševanje

Roly
MOB
ATLANTIS
Gildan
Kariban
Regatta
Sol’s
Xindao
ZANESLJIVOST
Zanesljiva dobava, v dogovorjenem roku.
KAKOVOST
Zagotavljamo najboljšo kvaliteto.
KONKURENČNE CENE
Najboljše cene za odlično kakovost.
VSE NA ENEM MESTU
Poslovna darila, tisk, vezenje ali graviranje.