POTOVALNI NAHRBTNIK PROTI KRAJI DOBBY DUFFLE

POTOVALNI NAHRBTNIK PROTI KRAJI DOBBY DUFFLE

Bobby Duffle je vaša najvarnejša in najbolj trajnostna rešitev za potovanje. Nahrbtnik je primeren za ročno prtljago na letalih in ima 34 litrov prostornine; zaradi česar je perfekten za kratka potovanja. Večnamenski sistem naramnic in ročaj olajša prehod od nahrbtnika do torbe. Ima prostoren predal z notranjimi delilniki, pa tudi oblazinjen predal za 17-palčni prenosnik in je izdelan iz materiala rPET. Vključuje ikonične funkcije proti kraji, kot so: skriti žepi z zadrgo in skriti žepi zaščiteni z RFID, zaščita proti rezanju in zadrge, ki jih je mogoče zakleniti. Opremljen je z nepremočljivim žepom za shranjevanje mokrega dežnika in žepka za čevlje na dnu, ki diha. Registriran dizajn®

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material:

Šifra: P705.27

Znamka: XD Design

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
31 x 19 x 57 cm Črna Ni na zalogi

Oznake zaloge pomenijo naslednje dobavne roke:

ROM 3-5 delovnih dni

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

Artikel trenutno ni na zalogi.

Nazaj

Združljivi izdelki

Podobni artikli

661 , 6360 , 8258