POTOVALNI ADAPTER S POWERBANKOM

POTOVALNI ADAPTER S POWERBANKOM

Unikatna zasnova tega potovalnega adapterja vam omogoča da polnite vaše naprave kjerkoli po svetu! Enostavno priklopite pravi priključek v vtičnico doma ali drugje po svetu. Adapter je unikaten, ker vam omogoča polnjenje vaših naprav preko vtičnice ali pa ga vzamete s seboj in služi kot eksterna baterija. Adapter ima 3 USB vhode in in Type-C vhod z 2A izhodno močjo. Powerbank ima 6.700 mAh kapaciteto, ki omogoča, da vaš telefon napolnite 3x na poti. Powerbank se avtomatsko polni, ko adapter priključite v vtičnico. Adapter ima 4 vtiče, EU, VB, ZDA in Avstralija, ter torbico iz mikrovlaken, ki omogoča enostavno prenašanje naokrog. Input:  AC 100-240V 50/60HZ, Output: 5V/2A, Brezžični Output 5V/1A 5W.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Šifra: P820.55

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 39,82 EUR
Cena z DDV: 48,58 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
8 x 8 x 2.9 cm Bela Na zalogi
39,82 EUR

Osvežitev zalog: 5.12.2021

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

DVOBARVNA TOALETNA TORBICA CLASSIC

DVOBARVNA TOALETNA TORBICA CLASSIC

Cena brez DDV: 3,40 EUR

DIGITALNA TEHTNICA PRTLJAGE

DIGITALNA TEHTNICA PRTLJAGE

Cena brez DDV: 5,30 EUR

836 | 3032