NAHRBTNIK PROTI KRAJI BOBBY HERO SPRING

NAHRBTNIK PROTI KRAJI BOBBY HERO SPRING

Linija Bobby Hero je naša nova generacija nahrbtnikov proti kraji. Ta novi model vam bo pomagal živeti varno, brezskrbno in organizirano. Ključne lastnosti, kot so zaščita pred rezanjem, skrite zadrge in žepi, varujejo vaše stvari med potovanjem. Bobby je tudi najprimernejši nahrbtnik s funkcijami, kot so integrirana vrata za polnjenje USB, vodoodbojna tkanina, svetleči varnostni trakovi in pas za prtljago. Na notranji strani so oblazinjeni predelki za 13,3-palčni prenosni računalnik, tablični računalnik do 12,9 in vse ostale stvari. Izdelano iz materialov R-pet. Z AWARE ™ je zagotovljena uporaba originalnih materialov iz recikliranih tkanin in zahtevkov za zmanjšanje vode z uporabo motečih fizičnih sledilnih mehanizmov AWARE in tehnologije veriženja blokov. Vsak BOBBY Hero Spring prihrani 12 litrov vode in ponovno uporabi 21 plastičnih steklenic. Registriran dizajn®

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Recycled polyethylene terephthalate

Šifra: P705.76

Znamka: XD Design

Cena brez DDV: 53,58 EUR
Cena z DDV: 65,37 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
26.5 x 14 x 38 cm Rjava Na zalogi
53,58 EUR

Osvežitev zalog: 21.5.2022

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

722 , 16992 , 9861