BREZŽIČNI POLNILEC Z ZVOČNIKOM

BREZŽIČNI POLNILEC Z ZVOČNIKOM

Ta trendovski polnilec združuje poslušanje vaše najljubše glasbe z brezžičnim polnjenjem vašega telefona.

Enostavno priključite 150cm kabel v USB port doma ali v pisarni in ste pripravljeni! Naprava ima 3W brezžični zvočnik in 5W brezžični polnilec. Zvočnik ima 400 mAh baterijo in Bluetooth 4.1, ter omogoča do 3 ure predvajanja glasbe in operativno razdaljo do 10m.

Če uporabljate obe funkciji je priporočljivo napravo priključiti v vir energije. Input: 5V/1A, Brezžični output: 5V/1A 5W.

Brezžični polnilec, ki vam hkrati omogoča polnjenje telefona in poslušanje vaše najljubše skladbe. Zaradi svojega modernega in inovativnega izgleda ter kvalitetno izdelane ABS plastike, ga uvrščamo med naše premium izdelke. Njegova privlačnost bo z veseljem krasila pisalno mizo v službi ali poličko v vašem domu. Z njim boste lahko svojo glasbo predvajali do 3 ure brez nepotrebnih kablov. Za polnjenje svojega telefona enostavno položite telefon na polnilno postajo in baterija se bo takoj pričela polniti z močjo 5W.

Je priročen in praktičen, lahko ga vzamemo zraven kamorkoli. Brezžični polnilec je lepo zapakiran v kakovostni škatli, ki ga lahko na željo stranke tudi potiskamo.

Zaradi unikatnega dizajna je zelo primerno poslovno darilo, ki je primerno skozi celo leto. Ker pa je tudi praktičen, se ga bo prejemnik zelo razveselil.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Šifra: P328.09

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 21,41 EUR
Cena z DDV: 26,12 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
4 x ø 8 cm Črna Na zalogi
21,41 EUR

Osvežitev zalog: 30.11.2021

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

ZVOČNIK BAMBOO X

ZVOČNIK BAMBOO X

Cena brez DDV: 32,92 EUR

ZUNANJI BREZŽIČNI ZVOČNIK

ZUNANJI BREZŽIČNI ZVOČNIK

Cena brez DDV: 10,66 EUR

10W BREZŽIČEN ZVOČNIK ARIA

10W BREZŽIČEN ZVOČNIK ARIA

Cena brez DDV: 32,11 EUR

524 | 12176