BREZŽIČNA PROTIMIKROBNA MIŠKA

BREZŽIČNA PROTIMIKROBNA MIŠKA

Brezžična miška, obdelana z Biomasterjem, protimikrobnim sredstvom, ki zagotavlja drugo obrambno linijo pred škodljivimi bakterijami. To je V izdelku, ne NA izdelku, kar vam bo dalo trajno zaščito. Ta izdelek je bil testiran v skladu s standardom ISO 22196 za protimikrobno učinkovitost in je 100% varen in neškodljiv za uporabnike. Biomaster ne vpliva na možnost recikliranja izdelka. Izdelek vključuje tudi Verimaster, edinstven sledilnik, ki je vgrajen v material in dokazuje, da je izdelek obdelan z Biomasterjem, za razliko od mnogih izdelkov na trgu, ki trdijo, da so protimikrobni, a so ponarejeni. Z baterijo 400 mAh za ponovno polnjenje in mikro USB kabel TPE brez PVC, izoliran z biomasterom. Povežite s 125 HZ prek priloženega in enostavnega namestitvenega ključa USB. Z gumbom za levi in desni klik ter srednjim gumbom za pomikanje / klik. Občutljivost miške lahko enostavno prilagodite svojim osebnim željam. Združljiv z vsemi najnovejšimi operacijskimi sistemi Windows in Mac.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Acrylonitril Butadieen Styrene (ABS), Silicon

Šifra: P300.89

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 16,04 EUR
Cena z DDV: 19,57 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
11.5 x 6.6 x 3.4 cm Bela Na zalogi
16,04 EUR

Osvežitev zalog: 16.5.2022

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

KAMERA 360 Z DVOJNIMI LEČAMI

KAMERA 360 Z DVOJNIMI LEČAMI

Cena brez DDV: 26,26 EUR

AKCIJSKA KAMERA IN 11 PRIPOMOČKOV

AKCIJSKA KAMERA IN 11 PRIPOMOČKOV

Cena brez DDV: 46,00 EUR

ŠPORTNA KAMERA Z DODATKI SWISS PEAK

ŠPORTNA KAMERA Z DODATKI SWISS PEAK

Cena brez DDV: 72,38 EUR

ALARMY - MINI OSEBNI ALARM

ALARMY - MINI OSEBNI ALARM

Cena brez DDV: 3,04 EUR

398 , 4496 , 3371