BREZŽIČEN ZVOČNIK IN POLNILEC

BREZŽIČEN ZVOČNIK IN POLNILEC

Sodoben brezžični zvočnik z integriranim brezžičnim polnilcem in budilko. Brezžični zvočnik ima 2x3W zvočnike za ustvarjanje odličnega zvoka. Z integrirano 2.000 mAh baterijo, ki lahko polni vaš telefon prek brezžične polnilne ploščice. Idealen za polnjenje telefona ponoči brez uporabe kablov. Zvočnik ima vgrajeno budilko in podpira prostoročno klicanje. Delovna razdalja do 10 metrov za brezžično glasbo. Čas predvajanja glasbe do 6 ur. Napaja se lahko z baterijo ali s povezavo na vrata USB. ABS material. Brezžično polnjenje, združljivo z Androidom zadnjih generacij, iPhone 8 in novejšimi različicami. Vhod: 5 V 1A. Brezžični izhod: 5 V / 1A 5W. Vključno s 150 cm mikro USB kablom.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Šifra: P328.27

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 26,79 EUR
Cena z DDV: 32,68 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
12 x 12 x 3.4 cm Bela Na zalogi
26,79 EUR

Osvežitev zalog: 25.10.2021

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje
558 | 10996