BREZŽIČEN POLNILEC IN ZVOČNIK VIBE

BREZŽIČEN POLNILEC IN ZVOČNIK VIBE

Ta 6W zvočnik združuje neverjetni zvok z odličnim basom, ki ga dejansko občutite za vrhunsko glasbeno izkušnjo. Zvočnik ima vgrajen brezžični polnilnik s 5W, ki omogoča polnjenje mobilnega telefona, tako da ga preprosto postavite na zvočnik. Zvočnik je izdelan iz visoko kakovostnega aluminija za izboljšanje kakovosti zvoka. Priložen je izjemno dolg 150 mikro kabel USB. V primeru, da želite uporabiti obe funkciji, je priporočljivo, da se zvočnik priklopi na vir napajanja. Brez uporabe brezžičnega polnilca ima zvočnik čas predvajanja do 8 ur z uporabo baterije 1.500 mAh in BT 4.1. Vključno z mikrofonom in prevzemom funkcije za sprejemanje klicev. Registriran dizajn®

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk ali lasersko graviranje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Šifra: P328.06

Znamka: XD Xclusive

Cena brez DDV: 51,19 EUR
Cena z DDV: 62,45 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
13 x 7 x 7 cm Siva Na zalogi
51,19 EUR

Osvežitev zalog: 25.10.2021

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

3W PROTIMIKROBNI BREZŽIČNI ZVOČNIK

3W PROTIMIKROBNI BREZŽIČNI ZVOČNIK

Cena brez DDV: 16,56 EUR

DVOJNI BREZŽIČEN ZVOČNIK BAMBOO X

DVOJNI BREZŽIČEN ZVOČNIK BAMBOO X

Cena brez DDV: 56,89 EUR

5W BREZŽIČEN ZVOČNIK ARIA

5W BREZŽIČEN ZVOČNIK ARIA

Cena brez DDV: 26,13 EUR

5W BREZŽIČNI ZVOČNIK BAIA

5W BREZŽIČNI ZVOČNIK BAIA

Cena brez DDV: 32,92 EUR

522 | 10996