BLUETOOTH ZVOČNIK

BLUETOOTH ZVOČNIK

Brezžični 3W bluetooth zvočnik s 350mAh baterijo. Zaradi pametne zasnove se bo zvok širil v vse smeri. Aluminjast okvir in kovinska mreža, spodnji del ima gumijaste nogice za boljšo kvaliteto zvoka in boljši oprijem. Zvočnik omogoča do 3 ure poslušanja vaše najljubše glasbe z enim polnjenjem in ima operativno razdaljo do 10m. Priložen mikro kabel za polnjenje in audio kabel za povezovanje z napravami brez bluetootha. Zvočnik je združljiv z vsemi mobilnimi telefoni.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk ali lasersko graviranje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Šifra: P326.49

Znamka: Xindao

Cena brez DDV od: 8,54 EUR
Cena z DDV od: 10,42 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
6.3 x 5 x 5 cm Bela Na zalogi
9,06 EUR

Osvežitev zalog: 30.11.2021

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

685 | 12176