BELEŽKA IZ EKO PLUTE

BELEŽKA IZ EKO PLUTE

Okolju prijazna beležka iz plutovine in recikliranega papirje, 80 listov / 160 strani 80 g/m2.

Podarite in navdušite z ekološko beležko. Zunanje stranice so narejene iz kvalitetne plute, ki so polovično pobarvane, kar samemu izgledu daje še dodatno noto. Listi so iz nebeljenega recikliranega 80g papirja.

Na vsaki strani je odtisnjen originalni simbol za recikliranje. Notranjost beležke zaznamujejo črte, ki omogočajo lažje pisanje.  Beležka ima 160 strani, kar zadošča, da si zapišete vse pomembne informacije.

Je priročnega A5 formata, tako da jo lahko enostavno vzamemo zraven kamor želimo. Je prijetna na otip ter izdelana iz okolju prijaznih materialov. Namenjena je boljši in lažji organizaciji vsakdanjih obveznosti, za beleženje norih idej, želja, sestankov, rojstnih dni...

Z ekološko beležko boste pokazali svojim strankam, da vam je mar za okolje. To je res odlično poslovno darilo s katerim boste pustiti vtis.

 

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Šifra: P773.92

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 4,42 EUR
Cena z DDV: 5,39 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
20 x 14 x 1 cm Bela Ni na zalogi

Osvežitev zalog: 17.9.2021

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

STENO - BELEŽNICA

STENO - BELEŽNICA

Cena brez DDV: 1,20 EUR

A5 BELEŽKA IZ RECIKLIRANEGA USNJA

A5 BELEŽKA IZ RECIKLIRANEGA USNJA

Cena brez DDV: 4,49 EUR

BLOQUERO - RECIKLIRAN ZVEZEK

BLOQUERO - RECIKLIRAN ZVEZEK

Cena brez DDV: 1,75 EUR

290 | 400