5W BREZŽIČNI POLNILEC IN STOJALO ZA PISALA LIGHT UP LOGO

5W BREZŽIČNI POLNILEC IN STOJALO ZA PISALA LIGHT UP LOGO

Napolnite svoj mobilni telefon brezžično s tem 2v1 dodatkom za pisalno mizo. Samo postavite mobilni telefon na stojalo in počakajte, da se prikaže obvestilo o polnjenju. Vključno z dvema USB vhodoma za polnjenje prek kabla. Polnilnik vam omogoča tudi shranjevanje nalivnega peresa ali svinčnikov. Ta polnilnik vam omogoča, da na predmetu gravirate svoj logotip, ki bo zasvetil, ko polnilec povežete z virom energije. Združljivo z vsemi napravami, ki podpirajo QI, kot so Android najnovejše generacije, iPhone 8 in novejši. Vhod: 5V / 3A. USB izhod: 5V / 1A Brezžični izhod: 5V / 1A 5W. Vključno s 150 cm mikro USB kablom.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk ali lasersko graviranje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Šifra: P308.79

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 20,47 EUR
Cena z DDV: 24,97 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
11.8 x 7.6 x 10.9 cm Črna Na zalogi
20,47 EUR

Osvežitev zalog: 22.10.2021

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Združljivi izdelki

Podobni artikli

4-V-1 POLNILNI KABEL

4-V-1 POLNILNI KABEL

Cena brez DDV: 6,09 EUR

3V1 POLNILNI KABEL

3V1 POLNILNI KABEL

Cena brez DDV: 4,49 EUR

MFI 2 V 1 KABEL Z OBESKOM

MFI 2 V 1 KABEL Z OBESKOM

Cena brez DDV: 7,46 EUR

264 | 1748