5W BREZŽIČEN ZVOČNIK ARIA

5W BREZŽIČEN ZVOČNIK ARIA

Funkcionalnost združena z nordijskim dizajnom v tem zmogljivem 5W Aria zvočniku. Zvočnik je izdelan iz luksuznega aluminija in ABS-a z mehkim finišem. Končna podrobnost je PU trak. Zvočnik uporablja najnovejši BT 5.0 za izjemno gladko povezavo in enostavno upravljanje. Aria podpira prostoročno telefoniranje za sprejemanje klicev. S 600 mah baterijo, ki omogoča predvajanje do 6 ur z enim polnjenjem. Pakirano v luksuzni darilni škatli.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk ali lasersko graviranje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Šifra: P328.67

Znamka: XD Xclusive

Cena brez DDV: 26,13 EUR
Cena z DDV: 31,88 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
6.9 x 3.9 x 3.5 cm Bela Na zalogi
26,13 EUR

Osvežitev zalog: 27.11.2021

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Združljivi izdelki

Podobni artikli

1566 | 12608