5-DELNI SET ZA MANIKURO SWISS PEAK

5-DELNI SET ZA MANIKURO SWISS PEAK

Ta set za manikuro Swiss Peak (5 delni) je popoln komplet za nego vaših nohtov med potovanjem. Vsebuje pet instrumentov, idealnih za nohte in druge potrebe osebne nege. V kompletu je ščipalka za nohte in pilica za nohte za enostavno obrezovanje nohtov na nogah. V kompletu so tudi pinceta, škarjice za nohte in potiskač za povrhnjico. Vsi instrumenti so narejeni iz mat brušenega nerjavečega jekla in zapakirani v čudovito PU ohišje.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi lasersko graviranje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Stainless steel, Polyurethaan

Šifra: P820.09

Znamka: Swiss Peak

Cena brez DDV: 11,30 EUR
Cena z DDV: 13,79 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
7.5 x 2 x 12.7 cm Črna Na zalogi
11,30 EUR

Osvežitev zalog: 5.12.2021

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Podobni artikli

POTOVALNI SET COMFORT

POTOVALNI SET COMFORT

Cena brez DDV: 5,68 EUR

BUDS TO GO - SET ČEPOV ZA UŠESA

BUDS TO GO - SET ČEPOV ZA UŠESA

Cena brez DDV: 0,30 EUR

850 | 3032