3W BREZŽIČNI ZVOČNIK S KALJENIM STEKLOM

3W BREZŽIČNI ZVOČNIK S KALJENIM STEKLOM

Sodoben in luksuzen 3W brezžični zvočnik s kaljenim steklom, ki pokriva vaš barvni logotip za vrhunsko darilo. Za nemoteno povezavo zvočnik uporablja BT 5.0. 500 mAh baterija ponuja čas predvajanja do 5 ur. Ponovno polnjenje se opravi v 1,5 urah. Delovna razdalja do 10 metrov. ABS material s tkanino na mrežici in kaljenim steklenim hrbtom. Vključno z mikro usb kablom TPE brez PVC-ja za ponovno polnjenje.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Acrylonitril Butadieen Styrene (ABS), Glass

Šifra: P329.22

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 19,29 EUR
Cena z DDV: 23,53 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
9 x 6 x 2 cm Črna Na zalogi
19,29 EUR

Osvežitev zalog: 5.12.2021

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje

Združljivi izdelki

875 | 3032