20.5"MINI DEŽNIK IMPACT AWARE™ RPET 190T PONGEE

20.5"MINI DEŽNIK IMPACT AWARE™ RPET 190T PONGEE

To je resnična zgodba o trajnosti in ga uporabljajte s ponosom! Ta dežnik Impact je izdelan iz 190T RPET pongeeja s sledilcem AWARE™. S programom AWARE™ je uporaba originalnih materialov iz recikliranih tkanin in trditev o vplivu zmanjšanja vode zagotovljena z uporabo motečega fizičnega sledilnika in tehnologije veriženja blokov AWARE. Prihranite vodo in uporabite pristne reciklirane tkanine. S poudarkom na vodi bo 2% prihodkov od vsakega prodanega izdelka Impact podarjeno podjetju Water.org. Ta prenosni 3-delni mini dežnik z ročnim odpiranjem je idealne velikosti za shranjevanje v torbici ali avtu za vremenske razmere. Kovinski okvir, rebra iz steklenih vlaken z ročajem iz PP. Ta senčnik je prihranil 4,2 litra vode in je izdelan iz 7,1 plastenk PET (500 ml). Prihranki vode temeljijo na številkah v primerjavi z običajnimi vlakni. Ta izračun temelji na zanesljivih podatkih LCA o ekologiji, ki jih je objavila Textile Exchange v svojih objavah leta 2016.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Recycled polyethylene terephthalate, Metal

Šifra: P850.56

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 10,21 EUR
Cena z DDV: 12,46 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
56.5 x ø 97 cm Bela Na zalogi
10,21 EUR

Osvežitev zalog: 16.5.2022

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje
402 , 4496 , 2839