1.200 MAH POWERBANK OBESEK ZA KLJUČE S KABLI

1.200 MAH POWERBANK OBESEK ZA KLJUČE S KABLI

Prenosni žepni powerbank z močjo 1200 mAh, ki ga lahko vzamete s sabo kamor koli, da napolnite svoj mobilni telefon na poti. Powerbank ima vgrajen polnilni kabel 3 v 1 (IOS, Micro, tip C), tako da lahko polni katero koli napravo na trgu neposredno. Izdelano iz ABS materiala s TPE kabli. Prenosni powerbank ima močan karabinski obroč, ki ga lahko pritrdite bodisi na vaše ključe, bodisi na torbo. Vključno s svetilko. Powerbank vsebuje dolgotrajno litijevo polimerno baterijo A 1.200 mAh. Vhod 5V / 1A; Izhod 5V / 1A. Vključno s kablom mikro USB brez vsebnosti PVC-ja.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Acrylonitril Butadieen Styrene (ABS), Polycarbonate

Šifra: P322.17

Znamka: XD Collection

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
6.6 x 4.5 x 1.8 cm Bela Ni na zalogi

Oznake zaloge pomenijo naslednje dobavne roke:

ROM 3-5 delovnih dni

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

Artikel trenutno ni na zalogi.

Nazaj

Podobni artikli

721 , 6360 , 8450