10.000 MAH MFI LICENCIRAN POWER BANK

10.000 MAH MFI LICENCIRAN POWER BANK

Aluminjast 10.000 mAh power bank z MFi (Made For iPhone, iPad, iPod) licenco. Power bank ima priložene 3 visoko kvalitetne kable, ki bodo polnili katero koli izmed vaših mobilnih naprav. Vključuje MFI licenciran kabel za vse Applove naprave, microUSB in tip-C kabel. Kabel je možno shraniti v power bank, kar zagotavlja da ga nikoli več ne boste pozabili vzeti s sabo. Naprava lahko polni dve mobilni napravici hkrati. Ekstra hitro polnjenje power banka. Output:DC 5V/3.1A, Input 5V/2A.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk ali lasersko graviranje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material:

Šifra: P324.57

Znamka: XD Collection

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
14 x 7.3 x 1.7 cm Srebrna Ni na zalogi

Oznake zaloge pomenijo naslednje dobavne roke:

ROM 3-5 delovnih dni

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

Artikel trenutno ni na zalogi.

Nazaj

Podobni artikli

685 , 6360 , 8455